De Prell is beschikbaar voor activiteiten
Zoekt u ruimte voor een eenmalige activiteit of voor wekelijkse of maandelijkse activiteiten op de Prell is nog ruimte beschikbaar. Bent u op zoek naar een goede en goedkope kamplocatie in het hart van Geldrop dan is de Prell een uitstekende locatie. Accommodatie de Prell is te huur voor stichtingen, verenigingen en scholen, etc. De Prell is niet beschikbaar voor (para)commerciële activiteiten.

Eenmalige of Permanente activiteiten
Indien u met uw vereniging of stichting op zoek bent naar een ruimte in het hart van Geldrop dan zijn er nog mogelijkheden op de Prell. Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag avond en op alle werkdagen overdag is er nog voldoende ruimte op de Prell beschikbaar. U kunt deze ruimte huren voor bepaalde of voor onbepaalde tijd. U kunt al een ruimte huren vanaf € 25,00 per maand.

Er zijn diverse typen ruimte beschikbaar voor verschillende soorten activiteiten.


Weekenden en kampen
Accommodatie de Prell is te huur voor weekenden en kampen voor jeugdgroepen en andere verengingen. De locatie kan maximaal 60 personen herbergen. Als u de Prell huurt heeft u de beschikking over 3 ruimten van 7 bij 8 meter waarbij van 2 ruimten een grote zaal gemaakt kan worden. Verder heeft u de beschikking over douches, wasruimte, toiletten en een professioneel ingerichte keuken. De kosten voor incidenteel verhuur bedragen
€ 3,50 per persoon per nacht met een minimum van 20 personen.
Naast het Jeugdhuis is een groot sportveld gelegen ter grootte van een voetbalveld. Winkels, de molen, het weverijmuseum, het zwembad en de bossen zijn op loop afstand.
De Prell is NIET te huur voor feesten, studentenverenigingen, disputen en particulieren.

Alle voorzieningen voor een geslaagd zomerkamp zijn aanwezig.


Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het huren van de Prell dan kunt u een E-mail zenden aan de beheerder van de Prell.